FAQ items aan het laden...
Coachen2022-12-28T12:32:44+00:00

Golden Light traject

Na heel veel jaren kennis en ervaring op doen heb ik het Golden Light traject voor jou samengesteld. Een traject waarin je vanuit je diepste kern mag helen en groeien. Doordat we allemaal momenten in ons leven meemaken die zorgen dat onze energie blokkeert in ons systeem, stagneert ook ons groeiproces op vele vlakken. Dit kan ervoor zorgen dat we even niet meer weten hoe we verder moeten. Heel vaak hebben we het gevoel dat we onze problemen zelf moeten oplossen. Maar het is nu de tijd om te leren hulp te vragen. En ik vind het dankbaar en heel mooi om met jou mee te wandelen en te mogen zien hoe jij in positieve zin veranderd tijdens dit traject. 

Ben jij klaar voor verdieping, waarin jij mag helen vanuit je diepste kern? 

Het Golden Light traject is meer dan coaching. We werken op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Alle niveaus zijn met elkaar verbonden en kunnen we daardoor niet los van elkaar zien. Het is een traject op maat samengesteld van het allerbeste wat ik in mij heb, waarin jij jouw levensrugzak gaat legen, inzichten krijgt, patronen doorbroken worden, balans wordt hersteld en kunt bouwen aan je eigen toekomst.
Ik zie je graag, als jij er klaar voor bent!

Opstellingen met poppetjes

Golden Light traject

Waar bestaat het Golden Light traject uit?

Dit is een gesprek na aanleiding van klachten, wensen en behoeften. 

duur ca. 1,5 uur  

In deze sessie gaan we je levensrugzak legen. Iedereen draagt een rugzakje vol levenservaringen met zich mee. Soms voelt deze rugzak best zwaar. Het heeft invloed op de manier waarop je in het leven staat. Dit kan bepalend zijn voor situaties waarin je (steeds weer) terecht komt. Middels een Healing doorbreken we met liefde deze energieën en patronen. Zodat jij ruimte krijgt om vernieuwde keuzes te gaan maken.

Een sessie duurt ca. 3 uur.

Tijdens een opstelling kijken we naar het systeem waar je onderdeel van bent of bij betrokken bent. Op een bijzondere wijze maak ik de systemische onderstroom en blinde vlekken zichtbaar. Dit geeft op een verbluffende wijze inzicht in de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen van het betreffende systeem.

Feitelijke gebeurtenissen, zoals een miskraam, abortus, vroeg gestorven ouders, verstoten familieleden, geheimen of ongelukken zijn van invloed op het systeem. Ernstige gebeurtenissen beïnvloeden jou, familieleden of latere generaties. Jouw onderbewustzijn heeft alle informatie opgeslagen en jij bent degene die daar toegang tot heeft. Het laat zien dat jij alleen jezelf kunt helen en vraagt de moed om op een dieper niveau naar jezelf te kijken.  

duur: ca. 3 uur

Aan de hand van de Nine Star Ki maak ik een persoonlijke blauwdruk.

De Nine Star Ki is een oude Chinese filosofie, gebaseerd op de cyclus van de vijf elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. De vijf elementen laten zien wie je bent (persoonlijkheid), wat je kan (kwaliteiten, valkuilen) en wat je doet of laat zien (denken, voelen, handelen). In een persoonlijke analyse krijg je overzicht van jouw kwaliteiten, karaktereigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten. Zo kan je jouw specifieke krachten en uitdagingen beter herkennen en krijg je inzicht waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. 

Ik geef je oefeningen en opdrachten voor thuis die ondersteunend zijn aan het proces waarin jij je op dat moment bevindt. 

3 sessies worden ingevuld tijdens het traject. Afhankelijk van jou hulpvraag kijk ik wat nodig is.  Dit zorgt ervoor dat ik het traject volledig op jou kan afstemmen. Dit gaat uiteraard ook volledig in overleg met jou. 

duur: 3 sessie á 2 uur 

Voorbereidingen en tussentijds contact is inbegrepen in het traject. 

Resultaat

Afhankelijk van het programma zijn dit mogelijke resultaten:

  • Je krijgt zicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’.

  • Je merkt dat patronen of gedachten waar je last van had verdwijnen.


  • Er vindt snel een wezenlijke verandering plaats.

  • Je hebt inzicht verkregen in jouw levensvragen

  • Het systeem waar jij inzit is weer in balans

  • Je hebt patronen doorbroken en kunt bouwen aan je eigen toekomst.

  • Je hebt hernieuwde energie.

Think happy, Be happy

Investering Golden Light traject:  € 1500,- 


* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant