FAQ items aan het laden...
Coachen2021-03-06T10:13:12+00:00

Coaching

Heb jij het gevoel dat je achter je leven aan holt? Of gebeuren er situaties waar je geen grip op hebt? Is het tijd om verder te groeien? Of je bent op zoek naar meer verhelderend inzicht en je worstelt met vragen. Vragen over je relaties met een partner, ouders, je broer/zus of kinderen. Misschien loop je vast op je werk, in je eigen bedrijf of studie.

Onbewust hebben patronen in jouw leven invloed op wie je nu bent. Als jij deze patronen doorbreekt verandert jouw leven positief!

Rugzak

Iedereen draagt een rugzakje vol levenservaringen met zich mee. Deze ervaringen maken jou tot wie je nu bent; een uniek en zelfstandig individu. Toch heb je soms behoefte aan iets minder kilo’s op je rug, want die rugzak voelt best zwaar. Het is fijn als er een plek is waar jij je ‘rugzak’ kunt opschonen. Ruimte in je rugzak creëren zodat kunt genieten van alles in jouw leven.

We creëren een unieke combinatie van één of meerdere behandelingen. Afhankelijk van jouw vraag kijken we welke combinatie van behandelingen voor jou geschikt is. Door de juiste combinatie ga jij je lichter voelen. Je gaat met andere ogen naar jouw leven en naar de wereld kijken. Kortom, je haalt het allerbeste uit jezelf.

Opstellingen met poppetjes

Methodiek

Ik werk met verschillende methodieken, de meest gebruikte staan hier beschreven.

In deze sessie wordt gebruik gemaakt van 1 methodiek die gebaseerd is op verschillende psychotherapeutische interventies. De intake vindt plaats op een stoel. De behandeling is liggend op een behandeltafel. Volgens een vast omschreven script, stel ik een aantal vragen. Daarbij doorbreek ik de vicieuze cirkel die jij hebt opgebouwd.
Iedereen bouwt namelijk overtuigingen op. Deze overtuigingen zijn van invloed op de manier waarop je in het leven staat. Dit is bepalend voor de situaties waarin je (steeds weer) terecht komt. Kortom, we gaan jouw gevulde rugzak opschonen, zodat jij de stressklachten los laat en ruimte krijgt om vernieuwde keuzes te gaan maken.
Het is een krachtige combinatie van verschillende methodieken die in één sessie worden toegepast.

Een sessie duurt gemiddeld twee tot twee en een half uur. Deze sessie ontvang je maximaal één keer per jaar, omdat deze nog lang doorwerkt.

Ik bied een uiterst effectieve methode om in korte tijd inzicht te krijgen en zo je problemen op te lossen. Tijdens een opstelling kijken we naar het systeem waar je onderdeel van bent of bij betrokken bent. Op een bijzondere wijze maak ik de systemische onderstroom en blinde vlekken zichtbaar. Dit geeft op een verbluffende wijze inzicht in de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen van het betreffende systeem.

Feitelijke gebeurtenissen, zoals een miskraam, abortus, vroeg gestorven ouders, verstoten familieleden, geheimen of ongelukken zijn van invloed op het systeem. Ernstige gebeurtenissen beïnvloeden jou, familieleden of latere generaties. Jouw onderbewustzijn heeft alle informatie opgeslagen en jij bent degene die daar toegang tot heeft. Het laat zien dat jij alleen jezelf kunt helen en vraagt de moed om op een dieper niveau naar jezelf te kijken.  

Het is een zeer krachtige en effectief bewezen behandelmethode. Deze methode is ontwikkeld om (post) traumatische gebeurtenissen en vervelende ervaringen te verwerken.

Inmiddels is er steeds meer wetenschappelijke ondersteuning dat deze methode goed ingezet kan worden bij andere problemen en klachten. Klachten zoals bijvoorbeeld angststoornissen, de gevolgen van meervoudige traumatisering en chronische pijn. Ook wanneer iemand last heeft van een negatief zelfbeeld kan EMDR als onderdeel van een behandeling worden toegepast. Door middel van deze intensieve methode kom je los van ongewenste emoties die een vervelende herinnering automatisch oproept.

Resultaat

Afhankelijk van het programma zijn dit mogelijke resultaten:

  • Je krijgt zicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’.

  • Je merkt dat patronen of gedachten waar je last van had verdwijnen.


  • Er vindt snel een wezenlijke verandering plaats en de kans op terugval is nihil.

  • Je hebt inzicht verkregen in jouw levensvragen

  • Het systeem waar jij inzit is weer in balans

  • Je hebt patronen doorbroken en kunt bouwen aan je eigen toekomst.

  • Je hebt hernieuwde energie.

Think happy, Be happy

Investering coachings sessie: € 80,- per uur incl. btw.

Maak direct een afspraak

Werkgevers

Voor werkgevers is het ook mogelijk om trajecten af te nemen voor werknemers. Ik verwijs je hiervoor graag door naar Happy Brain Clinics. www.happybrainclins.com. Of je kunt mij bellen op 06-20236666 of mailen op tinekebruinink@happybrainclinics.com Ik help je graag verder!

Lees meer over SoulAdvice

Energetisch werk
Over Tineke Bruinink

Blog

Soul Experience

Soul Experience. Een beleving vol rust, kruiden, geur en natuurlijk klanken. Voor als je echt opzoek bent naar een moment voor jezelf.

Inspiratiemail Mei

Nu de maatregelen versoepeld zijn is het weer mogelijk om een Sound Healing af te spreken, waarbij de klankschalen en stemvorken op het lichaam worden geplaatst. [...]

De nieuwsbrief van December is uit! We sluiten het jaar af met de Magische Sound avond.

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant