Contact

/Contact
Contact2019-04-02T18:56:34+00:00

SoulAdvice

Let op adreswijziging: Per 1 April 2019 ben ik verhuisd.

Australiëring 17
3823 XK Amersfoort
Mobiel 06-20 23 66 66

KvK 65577930

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.


Feedback

Ben je tevreden? Vertel het anderen!
Ben je ontevreden? Vertel het mij!
Heb je een klacht? Ik hoop natuurlijk dat ik met je in gesprek kan en je naar tevredenheid kan antwoorden vóórdat je een officiële klacht indient. Als dat om wat voor reden niet lukt dan kun je een schriftelijke klacht indienen via mijn contactformulier of bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris waarbij ik ben aangesloten.

[recaptcha size:compact]

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten