Klaar voor een frisse start. Lees hier de eerste inspiratiemail van 2020!

*|MC:SUBJECT|*
Hier komt een korte samenvatting van je nieuwsbrief
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Een frisse start!

Wat kan er toch snel iets gebeuren wat je niet verwacht. Dat hebben wij afgelopen weken ook ervaren. In onze familie gebeurde er begin januari iets wat we niet zagen aankomen. Dankbaar zijn we voor de vele hulp die we kregen en dat alles goed is afgelopen! Bewust heb ik er daarom voor gekozen dit jaar later te starten. Ik had zelf ook even tijd nodig om me energiek te voelen. Vanaf deze week heb ik er dan ook echt weer zin in om veel energie te stoppen in SoulAdvice. Er staan weer mooie sessies geboekt en ik kijk hier dan ook echt naar uit! 

 

Verandering

Afgelopen jaren was het de gewoonte dat ik na een sessie een factuur stuurde die binnen 14 dagen betaald kon worden. Echter afgelopen jaar is gebleken dat ik helaas veel tijd kwijt ben geweest om iedereen zijn factuur te laten betalen. Daarom heb ik besloten dat er vanaf nu direct na een sessie afgerekend wordt. Zo blijft het voor iedereen leuk. Dank jullie wel voor jullie begrip vast!!

Sound Relax avond

Wegens het succes van de Sound Relax avonden gaan ze ook in 2020 weer door. Je kunt van 20:00 uur - 21:00 uur komen ontspannen terwijl je wegdroomt op de verschillende klanken. De groepjes blijven klein, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is. Jouw investering is € 12,50 p.p. Het is een leuke manier om kennis te maken met de verschillende klanken. Ken je iemand die dit ook fijn zou vinden? Dan is het extra leuk om met zijn tweeën te komen!
A.s. woensdag 22 januari zal de eerste avond zijn. Er is nog 1 plekje vrij. Als je erbij wilt zijn mail mij dan op info@souladvice.nl
De volgende avonden staan gepland op:
- woensdag 5 februari
- donderdag 20 februari. 

 

Nieuw

Afgelopen maanden ben ik tijdens een sessie steeds meer gebruik gaan maken van verschillende etherische oliën van de Groene Linde. Het resultaat is dat er meer bereikt wordt in een sessie en dit een hele mooie toevoeging is. Etherische oliën hebben hele mooi eigenschappen met ieder een specifieke werking. Heerlijk om te ervaren tijdens een Sound Healing.

Naast de fijne oliën ontdekte ik ook de mooie thee van Valerie van Arbol Kruid & Kracht. Zij heeft de thee op een thema afgestemd en dit werkt van binnen uit. De kruiden die in de thee zitten ondersteunen je lichaam in het helende proces en op deze manier kun je ook thuis nog even fijn nagenieten.  
De oliën zijn eventueel bij mij te bestellen en ik heb een beperkte voorraad thee in de praktijk staan. Ik zal hier meer aandacht aan geven in een volgende inspiratiemail. Maar mocht je nu al vragen hebben voel je vrij om mij dan even een berichtje te sturen. 

Ik wens iedereen een hele fijne tijd toe en ik hoop jullie allemaal regelmatig te mogen voorzien van een Sound Healing of wellicht een coachingssessie. 

Voor meer informatie kun je met mij contact opnemen via Email: info@souladvice.nl of M: 0620236666. 

Lieve groet,

Tineke

Deel deze nieuwsbrief

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Stuur door Stuur door

Volg SoulAdvice op:

Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

U kunt uw gegevens aanpassen of uitschrijven van mailinglijst

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*