FAQ items aan het laden...
Energetisch werk2021-03-05T20:20:37+00:00
Moxa behandeling

Ontbreekt het je aan energie om consequent goed voor jezelf te zorgen? Ervaar jij je vermoeid, gejaagd en uitgeblust? Heb je echt een moment voor jezelf nodig, waarin jij kunt ontspannen en tijd hebt om even uit te rusten? Er is een oplossing voor jouw klachten! Een sound healing, een warme edelsteen massage of een acupressuur behandeling evt. aangevuld met moxa helpt jou namelijk aan nieuwe energie.

Een Sound Healing is meer dan muziek. Tijdens een sessie gebruik ik klankschalen, stemvorken, klankbuizen, de handpan, de drum, de ocean drum en windgongs.
Jouw lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water. De klanken zetten het water in jouw lichaam in beweging en zorgen ervoor dat blokkades kunnen worden losgelaten en jij weer in
 balans komt en jouw zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt versterkt .

De klanken werken in op je hersengolven, waardoor je ontspant. Dit heeft er mee te maken dat het je gedachten uitschakelt. Het lijkt zo simpel je dagelijkse gedachten uitzetten, maar dit is voor de meeste mensen best lastig.

Tijdens een warme en/of koude edelsteenmassage masseer ik het lichaam met de bijzonder krachtige edelstenen. Warme en koude plekken op het lichaam zijn voelbaar, maar ook spanning en soepelheid, drukte en onrust en weerstand en zachtheid. Elk lichaam is uniek met zijn eigen stem, vibratie en energie. Daarom is elke massage anders en masseer ik met de edelstenen intuïtief. Edelstenen zijn pure en zuivere ontvangers van de levensenergie. Elke steen heeft zijn eigen unieke vorm, structuur en werking.

Een onderdeel uit de Chinese geneeskunde. Tijdens een massage wordt er druk uitgeoefend op de meridiaanpunten (de energiebanen) op het lichaam. Afvalstoffen worden verwijderd uit de meridiaan baan, energetische blokkades lossen op en de levensenergie kan weer goed circuleren.  Tijdens deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van stemvorken en moxa (bijvoetkruid). De ervaring leert dat deze combinatie heel krachtig werkt.

Voordelen Sound Healing, Edelsteen massage en Acupressuur

Alles is energie. Het geluid, de trillingen, de kracht van de edelstenen en de druk die wordt uitgeoefend op meridiaanpunten. Deze hebben het vermogen om tijdens de behandeling falende cellen op te laden en te voorzien van nieuwe energie waardoor ze weer in een gezonde toestand worden gebracht. Dit zorgt er o.a. voor dat levensenergie (QI) weer kan doorstromen. Hiernaast staan een aantal voordelen benoemd.

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het verminderd stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen

  • Het versterkt het immuunsysteem

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

  • Het geeft nieuwe energie

Trillingsfrequentie

Het werken met energie, zoals de klankschalen en edelstenen zitten op een bepaalde trillingsfrequentie. Zowel je geest als je fysiek lichaam wordt gemasseerd. Het helpt je dieper liggende blokkades ‘open te breken’. Deze helende frequenties zorgen o.a. voor:

  • genezing
  • ontspanning
  • persoonlijk inzicht

Wij hebben allemaal tijd nodig voor onszelf om nieuwe energie op te doen. We zijn geneigd om voor anderen klaar te staan zoals je partner, kinderen, ouders en hebben allerlei verplichtingen. Hierdoor houd je weinig tijd en energie over om zelf op adem te komen.

Nu is het tijd voor jou! Jij mag ontspannen en tijd voor jezelf nemen. Even je zorgen, gedachten en drukte van alle dag loslaten tijdens een van de behandelingen. Gun jezelf deze tijd en ontspanning.

Investering: € 60,- incl. btw. per uur.
Duur sessie: 1 of 2 uur. 

Maak direct een afspraak

Lees meer over SoulAdvice

Coaching
Over Tineke Bruinink

Blog

Soul Experience

Soul Experience. Een beleving vol rust, kruiden, geur en natuurlijk klanken. Voor als je echt opzoek bent naar een moment voor jezelf.

Inspiratiemail Mei

Nu de maatregelen versoepeld zijn is het weer mogelijk om een Sound Healing af te spreken, waarbij de klankschalen en stemvorken op het lichaam worden geplaatst. [...]

De nieuwsbrief van December is uit! We sluiten het jaar af met de Magische Sound avond.

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant