FAQ items aan het laden...
Healingen2022-12-28T12:30:12+00:00
Moxa behandeling

Ontbreekt het je aan energie om consequent goed voor jezelf te zorgen? Ervaar jij je vermoeid, gejaagd en uitgeblust? Heb je echt een moment voor jezelf nodig, waarin jij kunt ontspannen en tijd hebt om even uit te rusten? Een Healing is de oplossing voor jouw klachten! Een SoundHealing, een TuiNa massage evt. aangevuld met moxa of een warme edelsteen massage helpt jou namelijk aan nieuwe energie.

Een Sound Healing is meer dan muziek. Tijdens een sessie gebruik ik klankschalen, stemvorken, klankbuizen, de handpan, de drum, de ocean drum en windgongs.
Jouw lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water. De klanken zetten het water in jouw lichaam in beweging en zorgen ervoor dat blokkades kunnen worden losgelaten en jij weer in
 balans komt en jouw zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt versterkt .

De klanken werken in op je hersengolven, waardoor je ontspant. Dit heeft er mee te maken dat het je gedachten uitschakelt. Het lijkt zo simpel je dagelijkse gedachten uitzetten, maar dit is voor de meeste mensen best lastig.

TuiNa is een Chinese massage techniek die voortkomt uit de traditionele Chinese geneeskunde. Als gevolg van emotionele of fysieke problemen kunnen meridianen geblokkeerd raken. Tijdens deze massage masseer ik specifieke acupunctuurpunten die op de meridianen liggen. De focus ligt op het opheffen van blokkades zodat de ‘Qi’ energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Een TuiNa massage gaat dieper als een ontspanningsmassage. Afvalstoffen worden verwijderd uit de meridianen, energetische blokkades lossen op en de levensenergie kan weer goed circuleren. Tijdens deze behandeling kan ook gebruik gemaakt worden van stemvorken en moxa (bijvoetkruid). De ervaring leert dat deze combinatie heel krachtig werkt.

Tijdens een warme en/of koude edelsteenmassage masseer ik het lichaam met de bijzonder krachtige edelstenen. Warme en koude plekken op het lichaam zijn voelbaar, maar ook spanning en soepelheid, drukte en onrust en weerstand en zachtheid. Elk lichaam is uniek met zijn eigen stem, vibratie en energie. Daarom is elke massage anders en masseer ik met de edelstenen intuïtief. Edelstenen zijn pure en zuivere ontvangers van de levensenergie. Elke steen heeft zijn eigen unieke vorm, structuur en werking.

Investering: € 70,- per uur.
Duur sessie: 1 of 2 uur. 

* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgemeld wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Wil je graag meer verdiepend aan de slag? Is het tijd om energetische verbindingen en het DNA op te schonen? Wil je graag angsten, (oude)pijnen, (on)bewuste patronen, karma, overtuigingen, omgevingsinvloeden, andere gebeurtenissen uit het gezinsleven of de voorouderlijn die impact hebben op ons systeem doorbreken? Ben jij er klaar voor om op een diepere laag te gaan werken? Ik help je hier graag bij.

In deze sessie gaan we je levensrugzak legen. Iedereen draagt een rugzakje vol levenservaringen met zich mee. Soms voelt deze rugzak best zwaar. Het heeft invloed op de manier waarop je in het leven staat. Dit kan bepalend zijn voor situaties waarin je (steeds weer) terecht komt. Middels een Healing doorbreken we met liefde deze energieën en patronen. Zodat jij ruimte krijgt om vernieuwde keuzes te gaan maken.

Een sessie duurt ca. 3 uur.

Deze sessie ontvang je maximaal één keer per jaar, omdat deze nog lang doorwerkt.

Tijdens een opstelling kijken we naar het systeem waar je onderdeel van bent of bij betrokken bent. Op een bijzondere wijze maak ik de systemische onderstroom en blinde vlekken zichtbaar. Dit geeft op een verbluffende wijze inzicht in de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen van het betreffende systeem.

Feitelijke gebeurtenissen, zoals een miskraam, abortus, vroeg gestorven ouders, verstoten familieleden, geheimen of ongelukken zijn van invloed op het systeem. Ernstige gebeurtenissen beïnvloeden jou, familieleden of latere generaties. Jouw onderbewustzijn heeft alle informatie opgeslagen en jij bent degene die daar toegang tot heeft. Het laat zien dat jij alleen jezelf kunt helen en vraagt de moed om op een dieper niveau naar jezelf te kijken.

Een sessie duurt ca. 3 uur

Het is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties snel kwijt te raken. We koppelen je los van de specifieke herinnering of (toekomstige) gebeurtenissen die jou in de weg staan.

Tijdens een behandeling klop je met je vingers op een aantal specifieke acupunctuurpunten van je lichaam. Je focust je op de negatieve emotie en/of angst en dit benoemen we in korte zinnen hardop. Daarnaast gebruiken we speciale oogbewegingen om de hersenen te activeren. Het resultaat is dat energie weer vrij begint te stromen in je hele lichaam. Je ervaart rust en vervelende en ongewenste gevoelens worden verminderd en/of verdreven.

 Het is een zeer krachtige en effectief bewezen behandelmethode. Deze methode is ontwikkeld om (post) traumatische gebeurtenissen en vervelende ervaringen te verwerken.

Inmiddels is er steeds meer wetenschappelijke ondersteuning dat deze methode goed ingezet kan worden bij andere problemen en klachten. Klachten zoals bijvoorbeeld angststoornissen, de gevolgen van meervoudige traumatisering en chronische pijn. Ook wanneer iemand last heeft van een negatief zelfbeeld kan EMDR als onderdeel van een behandeling worden toegepast. Door middel van deze intensieve methode kom je los van ongewenste emoties die een vervelende herinnering automatisch oproept.

Aan de hand van de Nine Star Ki maak ik een persoonlijke blauwdruk.

De Nine Star Ki is een oude Chinese filosofie, gebaseerd op de cyclus van de vijf elementen Water, Hout, Vuur, Aardeen Metaal. De vijf elementen laten zien wie je bent (persoonlijkheid), wat je kan (kwaliteiten, valkuilen) en wat je doet of laat zien (denken, voelen, handelen). In een persoonlijke analyse krijg je overzicht van jouw kwaliteiten, karaktereigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten. Zo kan je jouw specifieke krachten en uitdagingen beter herkennen en krijg je inzicht waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert.

Ook is er de mogelijkheid om de persoonlijke analyse uit te breiden en kun je inzicht krijgen in je gezin van herkomst en/of je huidige gezin.

Investering: € 85,- per uur 

* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgemeld wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Voordelen van een Healing

Alles is energie. Met de kracht van woorden, geluiden, trillingen, de druk die wordt uitgeoefend op meridiaanpunten en de helende kracht van de edelstenen worden tijdens de behandeling falende cellen opgeladen en voorzien van nieuwe energie waardoor ze weer in een gezonde toestand worden gebracht. Dit zorgt er o.a. voor dat levensenergie (QI) weer kan doorstromen. Hiernaast staan een aantal voordelen benoemd.

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het verminderd stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen en versterkt het immuunsysteem 

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

  • Je krijgt inzicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’

  • Patronen en/of negatieve gedachten worden doorbroken

  • Het geeft nieuwe energie

  • Het heft blokkades op waardoor er uiteindelijk ontspanning in het lichaam ontstaat.

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant