FAQ items aan het laden...
Healingen2023-02-12T21:10:37+00:00

Ontbreekt het je aan energie om consequent goed voor jezelf te zorgen? Ervaar jij je vermoeid, gejaagd en uitgeblust? Heb je echt een moment voor jezelf nodig, waarin jij kunt ontspannen en tijd hebt om even uit te rusten? Een Healing is de oplossing voor jouw klachten! Een SoundHealing of een TuiNa massage evt. aangevuld met moxa helpt jou namelijk aan nieuwe energie.

Een SoundHealing is meer dan muziek. Tijdens een sessie gebruik ik klankschalen, stemvorken, klankbuizen, de handpan, de drum, de ocean drum en windgongs.
Jouw lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water. De klanken zetten het water in jouw lichaam in beweging en zorgen ervoor dat blokkades kunnen worden losgelaten en jij weer in
 balans komt en jouw zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt versterkt .

De klanken werken in op je hersengolven, waardoor je ontspant. Dit heeft er mee te maken dat het je gedachten uitschakelt. Het lijkt zo simpel je dagelijkse gedachten uitzetten, maar dit is voor de meeste mensen best lastig.

Wij mensen zijn bedoeld om dagelijks in de natuur te leven. Helaas zijn wij daar te weinig te vinden doordat we veel in ons huis zitten of op het werk/school. Dit zorgt ervoor dat we te weinig zonlicht binnenkrijgen en een chronisch tekort hebben aan het aardemagneetveld. Door de hoeveelheid stress die we dagelijks ervaren domineren de hoogste (Bèta) hersenfrequenties. Hierdoor ontstaat een gebrek aan rust, ontspanning en herstel. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angst en andere ziekten. Ik werk met de Fotobiological Intensieve Therapy. Een apparaat welke via de ogen een natuurlijk herstel bevordert bij talrijke aandoeningen op het mentale, emotionele en lichamelijke gebied. Tijdens de behandeling wordt je behandelt met lichttherapie via de ogen. Dit gaat met volspectrum wit licht dat de werking van de hersenen stimuleert. Het apparaat is voorzien van twee kleine Tesla spoelen. Deze zenden een magneetveld uit welke doordringt in de hersenen. Dit activeert de hersencellen, verbetert de circulatie en werking van bloed en lymfe en bevordert een natuurlijk herstel. Het licht en het magneetveld pulseren met een breed spectrum aan frequenties waaronder de Alpha hersenfrequenties. Dit zorgt ervoor dat de hoogste (Bèta) hersenfrequenties afnemen en de activiteiten van de linker en rechterhersenhelft worden gesynchroniseerd. Het activeert het parasympathische zenuwstelsel (het deel van het zenuwstelsel welk voor rust en herstel kan zorgen) en bevordert alle herstelprocessen, zoals goed slapen, helder nadenken en ontspanning.
Geschikt voor kinderen en volwassenen. De ervaring leert dat er direct resultaat is na 1 behandeling.

Advies: 6 weken aaneengesloten 1x per week 30 min. behandelen.

TuiNa is een Chinese massage techniek die voortkomt uit de traditionele Chinese geneeskunde. Als gevolg van emotionele of fysieke problemen kunnen meridianen geblokkeerd raken. Tijdens deze massage masseer ik specifieke acupunctuurpunten die op de meridianen liggen. De focus ligt op het opheffen van blokkades zodat de ‘Qi’ energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Een TuiNa massage gaat dieper als een ontspanningsmassage. Afvalstoffen worden verwijderd uit de meridianen, energetische blokkades lossen op en de levensenergie kan weer goed circuleren. Tijdens deze behandeling kan ook gebruik gemaakt worden van stemvorken en moxa (bijvoetkruid). De ervaring leert dat deze combinatie heel krachtig werkt.

Investering: € 70,- per uur.
Duur sessie: 1 of 2 uur. 

* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgemeld wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Voordelen van een Healing

Alles is energie. Met de kracht van woorden, geluiden, trillingen, de druk die wordt uitgeoefend op meridiaanpunten en de helende kracht van de edelstenen worden tijdens de behandeling falende cellen opgeladen en voorzien van nieuwe energie waardoor ze weer in een gezonde toestand worden gebracht. Dit zorgt er o.a. voor dat levensenergie (QI) weer kan doorstromen. Hiernaast staan een aantal voordelen benoemd.

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het verminderd stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen en versterkt het immuunsysteem 

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

  • Je krijgt inzicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’

  • Patronen en/of negatieve gedachten worden doorbroken

  • Het geeft nieuwe energie

  • Het heft blokkades op waardoor er uiteindelijk ontspanning in het lichaam ontstaat.

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant