Ongelooflijk, dat was mijn reactie toen ik mijn eerste inzichten kreeg tijdens een systemische opstelling. Er veranderde letterlijk iets in het moment.

Oké, even terug, voor degene die niet weten wat een opstelling is. Tijdens een opstelling kun je een vraag inbrengen. Als voorbeeld: jij loopt in het dagelijks leven vast in een situatie en komt hier niet verder mee. Je zit vast in een vicieuze cirkel. Alle elementen die hierbij horen, maken dit gezamenlijk tot een systeem. Dit systeem kan op verschillende manieren bekeken worden en je kunt dus echt veranderingen in het moment laten plaats vinden. (Lees ook BrainChange sessie)

Ik ervaarde dus, dat als je vastloopt in het leven, je heel veel baat hebt aan verhelderende inzichten. Deze inzichten kun je met behulp van een systemische opstelling bekijken en in balans brengen.

Inzichten geven jou de mogelijkheid om door te groeien.

Ondertussen heb ik al vele opstellingen gedaan bij mensen. Sommigen hebben 1 vraag, anderen meerdere. Iedereen heeft er inzichten uit gehaald waar ze weer mee verder konden gaan. Het krachtigst is toch wel gebleken als je het na de StressRelease sessie doet. Je bent dan zo dicht bij jezelf. Als je dan daarna een goede BrainChange sessie volgt kun je echt grote stappen maken. Ik heb echt gezien dat mensen een heel ander leven gaan leiden. Zo bijzonder. Dat ze keuzes maken, waarvan ze eerst niet hadden gedacht dat ze het aan zouden kunnen. Dankzij de vele inzichten konden ze andere keuzes maken, wat dus leidde tot een ander (veelal beter) resultaat.

Ben jij toe aan nieuwe/ andere inzichten? Klaar om nieuwe stappen te nemen in je privé, werk, studie en/of leven en door te kunnen groeien? Wil jij keuzes maken die bij jou passen, niet waarvan anderen vinden dat dat goed voor jou is? 

Een BrainChange sessie kan bestaan uit één vraag of uit meerder vragen. Wil je wat meer informatie? Neem contact met mij op. Bel mij even. Ik ben bereikbaar op 06-20236666.

Live your dream – Love your life – Be powerful