Loslaten

Trek het je niet aan, laat het maar gewoon los!’ Hoe vaak is dit tegen jou gezegd? Deze zin wordt zo makkelijk gezegd. Maar hoe laat je los wanneer jou iets dwarszit?

Loslaten betekent dat je niet langer vasthoudt aan dat wat jouw energie kost. Regelmatig zie ik mensen in mijn praktijk die graag willen loslaten, maar echt niet meer weten hoe ze dit moeten doen. Iedereen draagt een rugzak met levenservaringen met zich mee en er zijn momenten dat deze rugzak zo vol zit dat er niets meer bij kan. Deze negatieve energie veroorzaakt stress, hoge bloeddruk, emotionele disbalans, pijn in het lichaam en heel veel energie. Je hebt het gevoel op je tenen te lopen. De last wordt steeds zwaarder en kan uiteindelijk ondraaglijk worden. Er is geen plaats meer voor positieve gedachten, gevoelens en emoties. Met als gevolg dat je je minder blij, gelukkig en tevreden voelt.

Wanneer je in staat bent negatieve energie los te laten, voel je je bevrijd en is er ruimte voor de positieve energie.

Voordelen van loslaten zijn:
– Je ervaart rust
– Er ontstaat ruimte om te creëren
– Je komt in een positieve flow
– Je kunt helder nadenken
– Je voelt je fit en krachtig
– Je hebt weer zin om leuke dingen te ondernemen

Deze oefening kun je goed zelf doen!
Richt je aandacht op je hart, het helpt om je hartstreek aan te raken en visualiseer dat je ademhaling door je hart heen gaat. Adem 4-5 tellen in en 4-5 tellen uit. Hiermee geef je je lichaam het signaal dat je veilig bent. Hou deze ademhaling een langere tijd vol en denk aan iets waar jij heel dankbaar voor bent.
Ik ben benieuwd wat dit met jou doet?

Wanneer een oefening alleen niet voldoende is, kan het goed zijn om hier ondersteuning in te vragen. 95% van wat wij doen in het dagelijks leven is onbewust en 5 % is bewust. Om daadwerkelijk te kunnen loslaten is het daarom nodig om juist te werken in het onderbewuste. Dit kan op verschillende manieren. Tijdens een Sound Healing zorgen de klanken en trillingen ervoor dat er een stuk heling plaats vindt. Het inzicht wat tijdens de sessie ontstaat kan jou verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de StressRelease sessie wordt er een vicieuze cirkel doorbroken die jij hebt opgebouwd. Dit is echt een krachtige combinatie van verschillende methodieken die in één sessie worden toegepast, zodat jouw rugzak wordt opgeschoond. Het resultaat is dat patronen worden doorbroken, je nieuwe energie krijgt en je kunt bouwen aan je eigen toekomst.

Kun jij hulp gebruiken bij het loslaten? Weet dat ik je graag hierbij help!
Info@souladvice.nl