Loslaten zonder gebeurtenissen te herbeleven, hoe doe je dit?

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik graag met veel energie en enthousiasme praat over de behandelingen die ik geef. Het is uniek en super succesvol. Niet langer graven in je verleden, alles uitdiepen en herbeleven.
Maar juist loslaten, systemen in balans brengen en kijken wat er nodig is om jou te brengen waar jij naar toe wilt.

We maken allemaal onze eigen situaties mee. Leuke situaties en minder leuke situaties. Je maakt situaties mee als kind, met je ouders, op school en met vriendjes. Tijdens je studie wordt je beïnvloed en later op je werk. Iedereen vindt iets van jou of beïnvloed jou. Dit gebeurt bewust, maar ook onbewust. Jij kunt deze inprentingen met je meedragen, zonder dat je in de gaten hebt dat je er last van hebt.

Je komt op een punt aan in je leven dat je het anders wilt gaan invullen. Het voelt alsof je in een patroon zit, een vicieuze cirkel. Je wilt het wel doorbreken, maar het lukt niet. Het weerhoudt je ervan om hulp te zoeken, omdat je geen zin hebt om alle situaties of gebeurtenissen opnieuw te gaan oprakelen of er weer dieper op in te gaan, waardoor je het gaat herbeleven.

De StressRelease sessie en de BrainChange sessie zijn uniek en echt heel sterk.

Eén van mijn klanten vertelde mij laatst: ‘Het is lastig voor te stellen van te voren wat een StressRelease sessie inhoudt en wat het met je doet. Maar het niet hoeven oprakelen van mijn verleden en het opnieuw herbeleven van situaties en gebeurtenissen gaf bij mij de doorslag. Ik ben nu achteraf zo blij dat ik dit heb gedaan. Ik ben dichterbij mezelf gekomen. Na het loslaten gaf de BrainChange sessie mij uiteindelijk zoveel inzichten en ook hier kon ik weer loslaten. Ik weet nu welke richting ik op wil en droom weer over mijn toekomst’.

Een vorm van coaching zonder je verleden op te rakelen en te herbeleven. Bijna ongelooflijk, maar bijzonder waar. En dat gun ik jou ook. Je rugzak legen en ruimte creëren voor een nieuwe toekomst.

Dus ben jij klaar voor een nieuwe toekomst? Neem dan vandaag nog contact met mij op via info@souladvice.nl of bel/what’s app mij op 06-2023666

Tot snel,

Liefs,
Tineke

Nieuw in de praktijk!!!!!!
Het gebruik van klankschalen. Deze klankschalen komen uit Nepal. Deze geven jou een diepe ontspanning en ruimen blokkades op. Wil jij dit ook komen ervaren. Maak snel een afspraak en kom ontspannen!