En weer heb ik deze week een volle agenda. Ik kijk ernaar, ik ben moe en denk, jemig wat druk. Hoe ga ik het tot het einde van de week volhouden. Ik heb de kids naar school gebracht en wordt gebeld, een volgende grote opdracht. Ik ben super gelukkig en blij, want dit lijkt me te leuk om te doen, ik zeg ja en hang op. Tegelijkertijd denk ik, maar waar deze week moet ik beginnen aan deze opdracht….lichte paniek….ik overzie het allemaal niet echt. Er komt teveel op me af op dit moment. Maar ik ga gewoon door. Dit is het verhaal van een klant met veel stress, die een burn-out heeft.

Op dit moment heeft 1 op de 7 mensen te kampen met burn-out klachten. Stress op het werk is op dit moment beroepsziekte nummer 1. Mensen tussen de 25 en 35 jaar hebben relatief vaak burn-out klachten.

Ik ben een stress-kip, prikkelbaar en emotioneel. Ik voel me down en slaap echt heel slecht. Ik lig nachten wakker en pieker me suf. Hoe ga ik deze opdracht voor elkaar krijgen. Ik heb beloofd aan de oudste om bij de voorstelling op school aanwezig te zijn, maar eigenlijk heb ik geen tijd. Hoe ga ik dit allemaal doen. Mijn man vraagt, wat wil je? Wat wil je, ik weet niet wat ik wil, ik weet het echt niet meer…….
En alles wordt steeds meer teveel voor je, kleine simpele dingen raken je nu nog sneller als eerst. Het wordt een last. Je rugzak wordt steeds meer gevuld, maar er kan nog maar weinig bij in gestopt worden.
Je voelt je niet meer fit, je bent moe, druk, gejaagd en energieloos. De mentale druk wordt je teveel, maar fysiek kun je nog redelijk functioneren.

Wij zijn geboren in een generatie waarin we als vrouwen mogen werken, carrière maken. Vroeger was dat anders, als er kinderen kwamen dan bleef je automatisch thuis om voor de kinderen te zorgen. Nu beginnen we misschien ook later aan kinderen, wat ook weer consequenties heeft.
Maar daar ligt ook een valkuil op de loer. Hebben tweeverdieners een grotere kans op burn-out? We werken allebei, we hebben de kinderen, we draaien een huishouden en zetten ons sociale leven wellicht deels opzij of blijven dat juist ook nog vasthouden, we puzzelen onze agenda’s in elkaar en we willen misschien ook nog voldoen aan het ‘ideale’ plaatje zoals ons dat op social media wordt voorgeschoteld. En dan de invloed van social media, wat doet al deze informatie met ons brein? Is het niet dat we eigenlijk allemaal verslaafd zijn aan onze telefoon. Daar waar we vroeger allemaal massaal rookten, zie ik nu overal iedereen met een mobiele telefoon lopen.

Mogelijkheden bij SoulAdvice
Herken jij je in het bovenstaande verhaal? Of herken jij er een onderdeel uit? Weet dat er mogelijkheden zijn om weer in balans te komen. Je hoeft er niet meer rond te blijven lopen en wachten tot het erger wordt. Je hoeft je er niet voor te schamen, want 1 op de 7 nederlanders kampt met stress.

Bij SoulAdvice bied ik je een kort en effectieve behandeling aan. Met een StressRelease behandeling kom je blijvend tot rust doordat ik je goedgevulde rugzak opschoon en hervind je nieuwe energie om dat te doen waar jij blij van wordt.
Met een BrainChange behandeling herstellen we de balans in de systemen waarin jij je bevindt. Denk aan je gezin en je werk. Je krijgt inzicht en handvatten om weer verder te kunnen. Dus geen lange reeks therapie, want dat past niet in onze toch al ‘volle’ agenda.
Er bestaat ook een coaching-op-maat programma, deze wordt afgestemd op jouw behoeften.

Resultaat
Je zit weer lekker in je vel
Je privé en werk situatie zijn weer in balans
Je hebt hernieuwde energie
Jij weet wat je wil

Recensie: ‘Ik had niet gedacht dat ik in zo’n korte tijd, zoveel rust zou kunnen hervinden en de balans zou kunnen herstellen. Ik doe nog steeds waar ik blij van wordt, alleen hou ik nu energie over!’

Wil jij meer informatie of een afspraak maken? Stuur een bericht naar info@SoulAdvice.nl. Bellen mag ook op 06-20236666. En een WhatsApp sturen mag natuurlijk ook altijd. Ik kijk er naar uit om met jou te mogen kennismaken en je verder te kunnen helpen.