Nieuwe dromen en nieuwe doelen

Eind december was het moment om te overdenken wat we in het nieuwe jaar wilden gaan doen. Wat wil jij gaan bereiken in 2018? Misschien heb je wel zo’n fantastisch mooi moodboard gemaakt.
Heb jij gedroomd over hoe je wilt dat het nieuwe jaar eruit komt te zien? Hoe je je wilt voelen en wat je wilt gaan bereiken? Waarschijnlijk ben je vol goede moed begonnen in januari. Misschien heb je je wel voorgenomen om 2x per week te gaan sporten of om 2 uur per week tijd voor jezelf in te plannen. Nu zitten de eerste weken erop en valt het niet echt mee. Je voelt je moe, energieloos of opgejaagd. Je wordt opgeslokt in het dagelijkse ritme van alledag. Zorgen voor de kinderen, werken, sportclubjes, huishouden en op tijd met vrienden afspreken. Maar de tijd om je dromen waar te maken schuift al langzaam naar de achtergrond.

De vicieuze cirkel waar je in zit, is ontstaan door alles wat je meemaakt of al meegemaakt hebt.

De invloeden van buitenaf zijn sterk. We spenderen steeds meer tijd door op social media en krijgen heel erg veel informatie naar ons toe. Het maakt ons tot wie we zijn, eigenlijk tot wie we niet willen zijn. We raken de regie kwijt over ons eigen leven en leven uiteindelijk niet het leven wat we echt zelf willen. Het is super moeilijk om uit de vicieuze cirkel te stappen.

Stel je nu eens voor dat je geholpen wordt om uit die vicieuze cirkel te stappen.

Hoe zou dat zijn? Hoe zou jij je voelen als je je dromen mag waarmaken? Wat zou er gebeuren als je geholpen wordt om je verleden achter je te laten, zonder er enorm in te gaan graven? En hoe mooi zou het zijn als je inzichten krijgt en balans kunt aan brengen in de systemen waar je midden in zit om zo andere keuzes te gaan maken (gezin van herkomst, huidige gezin, jij als persoon en je werk). Stel je toch ook eens voor dat er een moment van ontspanning ingelast kan worden, waarbij je helemaal kunt wegdromen en even tot jezelf kunt komen. Hoe heerlijk zou dat toch zijn?

Dit alles is echt mogelijk, want ik bied binnen SoulAdvice verschillende sessies aan, waarin je kunt loslaten, inzichten kunt krijgen, balans kunt aanbrengen en echt helemaal kunt ontspannen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het complete aanbod binnen SoulAdvice. Bij twijfel of een vraag kun je altijd vrijblijvend even contact opnemen!

Leuke aanbieding!!!!!!

In de maand februari geef ik 10% korting op een klankenbad. Dus ben jij toe aan een moment van ontspanning? Kom dan wegdromen op de klanken van de klankschalen die uit Nepal komen. 

Referentie: ‘Een uur ontspannen tijdens een klankenbad gaf mij meer ontspanning als een hele dag naar de sauna, zeker voor herhaling vatbaar!’ 

Gaan wij elkaar binnenkort ontmoeten? Ik hoop van wel. Je kunt mij bellen op 06-20236666 (WhatsApp mag natuurlijk ook!) of stuur mij een mailtje op info@souladvice.nl.

Tot snel,

Tineke