Lieve mensen,

In deze SoulAdvice mail gaat het over het volgende:
– Samen met Marie-Jose Wissink bied ik jullie iets heel erg moois aan. Let op: het is een pilot en daarom is hij eenmalig spotgoedkoop. Wil je eens kijken en lezen waar onze workshop ‘Stralend tevoorschijn komen’ over gaat? En als je interesse hebt ben je van harte welkom. Of als je iemand kent voor wie deze workshop heel fijn zou zijn wil ik je vragen deze mail door te sturen.

– En voor mij is jouw privacy en het beschermen van je persoonlijke gegevens een grote prioriteit.
Op basis van de nieuwe privacy verordening (AVG) die 25 Mei in werking is getreden, deel ik graag mijn privacyvoorwaarden met je.

Workshop ‘Stralend tevoorschijn komen’


Wil je jezelf meer laten zien?
Je reserves laten varen?
Open communiceren met andere mensen
en in je volle glorie tevoorschijn komen?

Dan is deze workshop echt wat voor jou. We nemen je mee op reis. Vanuit volledige ontspanning door een prachtig klankschalenconcert ga je lekker spelen met verf. Het hoeft niet mooi te worden, het gaat erom boven te laten komen wat je in het moment zelf ervaart. Door de combinatie van klankschalen en het schilderen bevrijd je jezelf van ballast en remmingen.
Als vanzelf kom jij dan stralend tevoorschijn.

Programma
Ontspannen bij de klanken van klankschalen
Ontdekken tijdens een meditatie
Tevoorschijn komen via intuïtief schilderen

De workshop wordt gegeven door:
Tineke Bruinink, SoulAdvice, Happy Brain Coach en gespecialiseerd in het werken met klankschalen en Marie-José Wissink, Praktijk Zielskunst, deskundige in het begeleiden van leerprocessen via schilderkunst.

Deze heerlijke middag kost als pilot slechts €45,- p.p. incl. btw, alle materialen, thee, water en iets lekkers. Na de zomer geven we deze workshop opnieuw en dan betaal je €65,- p.p.

Zaterdag 30 juni 2018
van 13:30 uur – 17:30 uur
Omnis, Klokhoek 18, Leusden

Meld je aan via: mariejose@praktijkzielskunst.nl of bel 06-54381383.

Afspraak voor een sessie

Heb je de behoefte om een of meerdere thema’s uit te werken in een sessie met hulp van een BrainChange sessie (opstelling), StressRelease sessie, EMDR sessie of een coachgesprek dan kun je bellen naar 06-20236666 of mailen voor een afspraak naar info@souladvice.nl

Heb jij de behoefte om eens volledig te ontspannen? Dan kan ik je een klankschaalsessie echt aanbevelen. De klanken werken in op je hersenen en in combinatie met de trilling zorgt het ervoor dat jij volledig ontspant. Lichaam en geest komen tot rust en je doet nieuwe energie op!

Inspiratiefestival 24 juni

Op 24 juni sta ik op het inspiratiefestival van 10:00 uur – 18:00 uur.
Locatie: Het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180, Amersfoort
Ik neem de mooie Full-bodyklankschaal mee. Als jij wilt ervaren hoe het is om erin te staan ben je van harte welkom.
Ik deel de kraam dit jaar met mijn man Frank Bruinink. Hij is natuurgeneeskundig therapeut en je kunt bij hem een korte meting laten doen voor je gezondheidsklachten.

Privacybeleid

Je ontvangt deze nieuwsbrief als klant of belangstellende van SoulAdvice. Het is niet het meest inspirerende onderdeel, maar mocht je de privacyverklaring van SoulAdvice willen lezen: klik hier.
Om aan de voorwaarden van de AVG te voldoen, zal ik elke klant vragen bij het eerste bezoek een privacystatement te ondertekenen.

Als jij deze email iemand anders gunt, dan vind ik het fijn als je hem zou willen doorsturen.
Ik hoop je snel weer te zien,

Lieve groet,
Tineke

Info@soulavice.nl
mob: 06-20236666