FAQ items aan het laden...
Orgonite2022-12-28T12:34:11+00:00

Met de orgonite kan ik bijdragen aan het verspreiden van licht in de wereld. Vanaf de zomer van 2020 had ik sterk het gevoel dat ik de wereld nog iets mocht brengen naast mijn energetisch werk en coaching. Ik wist alleen niet wat. Tot eind december de orgonite op mijn pad kwam. Ik werd heel blij van de combinatie van creativiteit, spiritualiteit, kristallen en sound. Dit proces ging heel snel en alles viel op zijn plek. Elke orgonite die ik maak is uniek, afgestemd en opgeladen met de klanken. Met heel veel plezier maak ik ook een orgonite voor jou.

Dr. Wilhelm Reich heeft begin vorige eeuw de helende werking ontdekt. Hij ontdekte een vorm van energie die de wetten van elektriciteit en magnetisme voorbij ging. Hij noemde de kosmische energie ‘orgon’ en deze bleek in staat te zijn om bacteriën en virussen te doden en had een positieve invloed op lichaam en geest.

Het echtpaar Don en Carol Croft ontdekte in het jaar 2000 dat wanneer je kunsthars (organisch) mengt met stukjes metaal (anorganisch) en dit in vormen giet, hetzelfde resultaat wordt verkregen. Carol had de gave om energie te kunnen zien en ontdekte dat de energie sterk toenam toen ze er een kwartskristal aan toevoegde. Door de verharder die gebruikt wordt in de hars, krimpt de hars en komt het kristal onder druk te staan, waardoor de werking nog meer toeneemt en krachtiger wordt.

Zo is de orgonite, ook wel orgone, ontstaan.

Een orgonite is een voorwerp die de orgon energie (kosmische energie) voortbrengt. Er zijn verschillende vormen mogelijk; de piramide om in een ruimte te plaatsen, een lichtschijf om bijvoorbeeld je drank energetisch op te laden of om onder je kussen te leggen of hangers en toverstenen om bij je te dragen. De vorm heeft een samenstelling van organisch (kunsthars) en anorganisch (metaal) materiaal, aangevuld met kristallen. Het is een bundeling van levensenergie. De combinatie van kristallen, metaal en hars maakt dat er voortdurend energie wordt aangetrokken, gezuiverd, getransformeerd en wordt doorgestuurd. Daardoor worden de negatieve en schadelijke frequenties geneutraliseerd en wordt er weer een positieve energie afgegeven aan de omgeving.

Werking van een orgonite

Een orgonite werkt altijd en continu. Als jij een orgonite ziet en hem direct graag bij je wilt hebben dan is deze ook echt voor jou bestemd. De orgonite zal jou dan ondersteunen in jouw persoonlijke situatie. Het is een heel mooi gevoelsproces.
De algemene stemming in het gebied waar hij geplaatst wordt verbeterd drastisch. De mensen worden vriendelijker, gelukkiger en ontdekken wie ze zelf zijn. Ook helpt het bij het ontwaken en ontwikkelen van je spirituele pad.

Hiernaast staan nog een aantal voordelen benoemd.

  • Negatieve energie en gedachten worden omgezet in positieve energie en gedachten

  • Het beschermt tegen de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen 

  • Het versterkt de werking van de aanwezige edelstenen

  • Het zuivert de atmosfeer

  • Is in staat water energetisch op te laden

  • Het helpt je beschermen tegen prikkels van buitenaf 

  • Het kan helpen tegen slapeloosheid

  • Het helpt planten beter groeien en versterkt de afweer tegen ongedierte

De orgonite is handwerk. Er kunnen kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Elke orgonite is een uniek exemplaar.

Ik creëer een orgonite op aanvraag voor jou met de energie die bij jou past. 

Investering: afhankelijk van de vorm en de grootte
Ik geef je graag meer informatie

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant