FAQ items aan het laden...
Orgonite2023-06-18T19:43:07+00:00

Met de orgonite kan ik bijdragen aan het verspreiden van licht in de wereld. Vanaf de zomer van 2020 had ik sterk het gevoel dat ik de wereld nog iets mocht brengen naast mijn energetisch werk en coaching. Ik wist alleen niet wat. Tot eind december de orgonite op mijn pad kwam. Ik werd heel blij van de combinatie van creativiteit, spiritualiteit en kristallen. Dit proces ging heel snel en alles viel op zijn plek. Vrij snel daarna ben ik ook het lichtportaal gaan creëren. Elke orgonite en lichtportaal die ik maak is uniek en afgestemd.
Met heel veel plezier maak ik ook een orgonite, een lichtportaal of een combinatie voor jou.

Dr. Wilhelm Reich heeft begin vorige eeuw de helende werking ontdekt. Hij ontdekte een vorm van energie die de wetten van elektriciteit en magnetisme voorbij ging. Hij noemde de kosmische energie ‘orgon’ en deze bleek in staat te zijn om bacteriën en virussen te doden en had een positieve invloed op lichaam en geest.

Het echtpaar Don en Carol Croft ontdekte in het jaar 2000 dat wanneer je kunsthars (organisch) mengt met stukjes metaal (anorganisch) en dit in vormen giet, hetzelfde resultaat wordt verkregen. Carol had de gave om energie te kunnen zien en ontdekte dat de energie sterk toenam toen ze er een kwartskristal aan toevoegde. Door de verharder die gebruikt wordt in de hars, krimpt de hars en komt het kristal onder druk te staan, waardoor de werking nog meer toeneemt en krachtiger wordt.

Zo is de orgonite, ook wel orgone, ontstaan.

Een orgonite is een voorwerp die de orgon energie (kosmische energie) voortbrengt. Er zijn verschillende vormen mogelijk; de piramide om in een ruimte te plaatsen of een fijne lichtschijf om bijvoorbeeld je drank energetisch op te laden of om onder je kussen te leggen. De vorm heeft een samenstelling van organisch (kunsthars) en anorganisch (metaal) materiaal, aangevuld met kristallen. Het is een bundeling van levensenergie. De combinatie van kristallen, metaal en hars maakt dat er voortdurend energie wordt aangetrokken, gezuiverd, getransformeerd en wordt doorgestuurd. Daardoor worden de negatieve en schadelijke frequenties geneutraliseerd en wordt er weer een positieve energie afgegeven aan de omgeving.

Een lichtportaal (komt van de chembuster) is net als een orgonite een bundeling van levensenergie. Ze heeft dan ook dezelfde werking als een orgonite, maar dan nog sterker! Een lichtportaal is een generator en er vindt een continu transformatieproces plaats. Ze laat de positieve levensenergie stromen in je lijf, huis en omgeving. Dit zorgt ervoor dat je fysieke en mentale gezondheid mag verbeteren.

De voet van het lichtportaal is gemaakt uit dezelfde materialen als een orgonite. Als extra heeft een lichtportaal koperen buizen staan in de voet voor de geleiding, zuivering en richting. Om de koperen buizen plaats ik koperen spiralen. Deze in combinatie met de vele edelstenen zorgen ervoor dat de positieve energie heel krachtig wordt en wijd wordt verspreid als een fontein in de omgeving. Daarnaast voeg ik heilige vormen toe en werk ik met de kracht van de tensor energie. Alles met als doel de energie te transformeren naar positieve licht energie.

Werking van een orgonite

Een orgonite werkt altijd en continu. Als jij een orgonite ziet en hem direct graag bij je wilt hebben dan is deze ook echt voor jou bestemd. De orgonite zal jou dan ondersteunen in jouw persoonlijke situatie. Het is een heel mooi gevoelsproces.
De algemene stemming in het gebied waar hij geplaatst wordt verbeterd drastisch. De mensen worden vriendelijker, gelukkiger en ontdekken wie ze zelf zijn. Ook helpt het bij het ontwaken en ontwikkelen van je spirituele pad.

Hiernaast staan nog een aantal voordelen benoemd.

  • Negatieve energie en gedachten worden omgezet in positieve energie en gedachten

  • Het beschermt tegen de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen 

  • Het versterkt de werking van de aanwezige edelstenen

  • Het zuivert de atmosfeer

  • Is in staat water energetisch op te laden

  • Het helpt je beschermen tegen prikkels van buitenaf 

  • Het kan helpen tegen slapeloosheid

  • Het helpt planten beter groeien en versterkt de afweer tegen ongedierte

  • Het lichtportaal is instaat om chemtrails te neutraliseren (ze verdwijnen sneller)

Zowel de orgonite als het lichtportaal is handwerk. Er kunnen kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Elke orgonite  en lichtportaal is een uniek exemplaar.

Ik creëer een orgonite of lichtportaal op aanvraag voor jou met de energie die bij jou past. 

Investering: afhankelijk van de vorm en de grootte
Ik geef je graag meer informatie

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant