Soul Experience.
Een beleving vol rust, kruiden, geur en natuurlijk klanken. Voor als je echt opzoek bent naar een moment voor jezelf.

*|MC:SUBJECT|*
Soul Experience een echte beleving vol rust, kruiden, geur en klanken. 
Bekijk deze inspiratiemail in uw browser

Nieuw de Soul Experience

Januari '19 werd duidelijk dat ik een grotere praktijkruimte zou krijgen. Vanaf dat moment zag ik het helemaal voor me dat ik vele mensen een ontspanningsdag(deel) zou kunnen aanbieden bij mij in de praktijk. In de warme ruimte, die rust uitstraalt, zag ik voor me dat ik voor jou zorgde! Dit voelde zo goed. Ik ben dan ook super trots dat dit nu werkelijkheid is geworden en dat ik dit vanaf jou kan aanbieden. Kom jij de Soul Experience ervaren? Een echte beleving vol rust, kruiden, geur en klanken. Dit is hét arrangement waarin je even de tijd hebt om helemaal tot jezelf te komen. 
Het arrangement voor als het je even teveel aan het worden is. Omdat je altijd voor je gezin aan het zorgen bent. Omdat je mantelzorger bent. Omdat je een hele drukke baan hebt en je zelf even behoefte aan rust hebt. Of ken jij iemand die binnenkort gaat bevallen en die je een bijzonder cadeau wilt geven. Zo zijn er natuurlijk nog vele andere redenen te bedenken en is deze beleving heerlijk om jezelf te geven, maar ook om cadeau te doen.  

Soul Experience

Een beleving vol rust, kruiden, geur en klanken! 

- Ontvangst met verse kruidenthee
- Hart meditatie
- Voetenbad met verse kruiden
- Verse smoothie
- Uitgebreide Sound Healing
- Handmassage

Jouw investering: € 149,- incl. btw. 
voor een dagdeel. 

Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@souladvice.nl of bellen naar
06-20236666
Je bent van harte welkom!

Vakantie


Van 27 Juli t/m 7 augustus zoek ik zelf even de rust op!

Voor het maken van een afspraak voor of na mijn vakantie kun je mij altijd appen, bellen of mailen.  
 

 

Misschien tot snel en anders tot na mijn vakantie!
 
Lieve groet, 
Tineke
 

Deel deze inspiratiemail

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Stuur door Stuur door

Volg SoulAdvice op:

Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

U kunt uw gegevens aanpassen of uitschrijven van mailinglijst

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*