Tijd voor je werk/studie en voor je kinderen. Tijd voor je relatie en om te sporten. Tijd voor je vrienden en voor….. Waar is de tijd voor jezelf gebleven?
Misschien herken je het wel. Je voelt je uitgeblust, energieloos en vast zitten in patronen. Je voelt overal verplichtingen liggen, maar het ontbreekt aan een moment voor jezelf. Je bent druk met het hoog houden van alle ballen, maar soms heb je de neiging om 1 bal eens keihard weg te gooien. Je hebt altijd tijd te kort.
Je raakt langzaam ook het plezier een beetje kwijt in alles. Je hebt het gevoel voor iedereen klaar te staan, maar wie staat er nu voor jou klaar. Wie zorgt er voor jou?

Wanneer het lijkt alsof je leven wordt overgenomen door alles en iedereen om jou heen, wordt het de hoogste tijd om eens even daaruit te kunnen stappen.

Ik heb een moeder geholpen van 3 fantastische kinderen. Zij voelde zich futloos en was zo klaar met het hooghouden van alle ballen, ze wilde het graag allemaal anders gaan doen. Maar hoe? Ze gaf aan dat ze weinig momenten voor zichzelf had in haar hele volle agenda. Zij heeft 2 sessies ondergaan, waarbij er voor haar werd gezorgd. Ik heb haar geholpen haar overvolle rugzak te legen, haar systemen (werk en privé) in balans te brengen en haar vele tips en tools meegegeven die ze voor thuis kon gebruiken om meer rust te creëren in haar leven en om tijd voor haarzelf te gaan maken. Deze fantastische moeder heeft zo’n ontwikkeling doorgemaakt. De waardevolste tip die ik haar gaf, vond zij ‘dat er ook iemand voor haar mag zorgen’. Je hoeft niet alles alleen te doen. Haar kinderen helpen haar nu in huis met veel plezier, zodat deze moeder even een beetje ontlast wordt. Dit mooie gezin is nu veel meer samen i.p.v. ieder voor zich en ze houden meer tijd over.

Waneer ga jij voor jezelf kiezen?

Wacht niet langer en kies vandaag voor jouw nieuwe leven. Klik hier voor mijn aanbod. Je kunt mij bereiken op info@souladvice.nl of 06-20236666 (whats app mag ook natuurlijk!!!)

Liefs,

Tineke

Live your dream – Love your life – Be powerful