Afspraak maken

SoulAdvice

Tineke Bruinink
Australiëring 17
3823 XK Amersfoort
Mobiel 06-20 23 66 66

KvK 65577930

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in.


Feedback

Ben je tevreden? Vertel het anderen!
Ben je ontevreden? Vertel het mij!
Heb je een klacht? Ik hoop natuurlijk dat ik met je in gesprek kan en je naar tevredenheid kan antwoorden vóórdat je een officiële klacht indient. Als dat om wat voor reden niet lukt dan kun je een schriftelijke klacht indienen via mijn contactformulier of bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris waarbij ik ben aangesloten.

Contactformulier

Wil je meer informatie dan nodig ik je uit het contactformulier in te vullen.
Ik streef ernaar binnen 48 uur te reageren.
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.

  Automatisch inschrijven voor de inspiratiemail vanuit het Holistic Healing & Health Center.
  JaNee

  Ik heb bij Tineke een aantal coaching sessies gevolgd en onderdeel hiervan was een opstelling. Dit heeft mij enorm geholpen en voel me sindsdien zekerder van mezelf en heb veel meer het gevoel dat ik zelf de regie heb over mijn leven. Dingen overkomen me minder en ik weet nu hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Tineke is een heel gevoelige vrouw die snel de vinger op de zere plek weet te leggen, ik voelde me erg op mijn gemak. 

   

  -Petra-
  Tineke Bruinink kwam op mijn pad op het moment dat ik mijn persoonlijk ontwikkeling traject aan het afronden was. Met haar scherpe deskundigheid heeft zij precies aangegeven waar bij mij nog winst te halen viel. Haar rustige uitstraling en nuchterheid gaf mij het vertrouwen dat ik in goede handen was. 
  Nu een maand later voel ik een verschil van dag en nacht. Het leuke is, dat mijn mentor het verschil in mijn houding ook opgevallen is. Je hoort in mijn stem geen verdriet of boosheid meer, daarbij is de verborgen rancune in mijn lichaam verpulverd. Daarvoor in de plaats is er ruimte gekomen voor creativiteit en inspirerende gesprekken in mijn omgeving. 
  Met de allround behandeling sessies van Tineke, was het laatste stukje persoonlijk ontplooiing een feit voor mij geworden. 
  Ik ben haar erg dankbaar voor haar oprechte begeleiding.

   

  -Victoria-

  In een periode waarin ik minder functioneerde en moe was, heb ik bij Tineke aangeklopt voor een aantal sessies, waaronder die met klankschalen. Tijdens de gesprekken is de neutrale houding van Tineke prettig en haar vragen zorgen voor helderheid in denken en doen. Door de sessie met klankschalen ga je je ontspannen en kom je terug bij jezelf. Het was een fijne ervaring die mij meer rust heeft gegeven.

  -Anoniem-

  Tineke is voor mij op het juiste moment op mijn pad gekomen. Wat een fijne, warme en lieve persoonlijkheid! Ik voelde mij direct op mijn gemak. De familie opstelling was zo’n enorme eye-opener! Ik heb vaker een familie opstelling gehad maar nog nooit heeft een persoon zo oprecht de juiste energie gevoeld! 

  Ik ben later doorgegaan met klankschalen sessies, wat een zalige ontspanning. Tineke brengt je echt naar hogere sferen! 

  Kortom, een echte aanrader en van mij krijgt Tineke een dikke 10!!

  -Majanka-

  Ik kwam bij Tineke met klachten zoals mij gejaagd en onrustig voelen, alles moeten en onwijze vermoeidheid. Ik boekte een coachingssessie en al na de eerste keer was mijn gejaagde gevoel verdwenen, wauw! Bij de tweede sessie kreeg ik een familieopstelling die mij veel inzicht heeft gebracht. Ook de nazorg van Tineke was super. Zij luistert goed, oordeelt niet en weet snel tot de kern van je probleem te komen. Een groot voordeel is dat je niet hoeft te graven in je verleden en snel resultaat boekt. Nu kom ik regelmatig voor een Sound Healing ter ontspanning. Een echte aanrader en mooi om te voelen wat geluid en trilling met je doet!

  -Susan-