FAQ items aan het laden...
Over Tineke Bruinink2022-12-28T12:37:56+00:00

Start SoulAdvice

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Tineke Bruinink, getrouwd met Frank en samen hebben wij twee kinderen Lieke en Thijs. Na tien jaar wonen in Leusden zijn wij in het voorjaar van 2019 in Amersfoort gaan wonen. Ik ben in 2016 mijn bedrijf op zolder gestart en heb nu een eigen praktijkruimte onder het huis in het souterrain. Een droom is uitgekomen. Mijn man Frank heeft naast zijn vaste baan een praktijk voor natuurgeneeskunde. Onze beroepen vullen elkaar goed aan en wij werken regelmatig samen.

Waarom SoulAdvice?

Na 15 jaar werken in de zorg als onder andere verpleegkundige, heb ik van het ene op het andere moment mijn vaste baan opgezegd. Ik was zelf al langer uitgeblust en altijd moe. Ik realiseerde mij dat ik mijn leven moest veranderen. Super spannend natuurlijk, maar de ontdekkingsreis naar wat mij gelukkig maakt was het helemaal waard! Ik heb mij laten opleiden tot Register Stress Interventie expert bij Happy Brain Clinics. Een goede beslissing want dit heeft mijn leven volledig veranderd.

Tijdens de opleiding leerde ik naar mezelf kijken, los te laten, kreeg inzicht in mijn eigen patronen en ontdekte ik hoe ik bij mezelf kan blijven. Mijn energie kwam terug en ik zag hierdoor nieuwe mogelijkheden. Ik volgde mijn hart en startte mijn eigen bedrijf SoulAdvice. Sindsdien ben ik positief veranderd en persoonlijk flink gegroeid.

Ontwikkeling

Verdieping

Een jaar na de start van mijn bedrijf ging de ontdekkingsreis verder: een reis in de wereld van klanken. Ik ontdekte de werking van de klankschalen, de handpan en de stemvorken. En daar komen nog steeds instrumenten bij. Met al mijn opgedane ervaring heb ik een unieke Sound Healing ontwikkeld. De reis vervolgde zich verder naar de magische krachten van de edelstenen en de werking van de meridiaanleer vanuit de Chinese geneeskunde. Het is zo mooi om nu te kunnen werken vanuit lichaam, geest en ziel. Ik ben trots op wat ik inmiddels heb opgebouwd en de sessie laat ik je graag ervaren. Leuk om je te ontmoeten in mijn healing praktijk!

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant