Tineke Bruinink, SoulAdvice, SoundHealer, Coach, Amersfoort
FAQ items aan het laden...
Over Tineke Bruinink2020-10-09T12:37:40+00:00

Start SoulAdvice

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Tineke Bruinink, getrouwd met Frank en samen hebben wij twee kinderen Lieke en Thijs. Na tien jaar wonen in Leusden zijn wij in het voorjaar van 2019 in Amersfoort gaan wonen. Ik ben in 2016 mijn bedrijf op zolder gestart en heb nu een eigen praktijkruimte onder het huis in het souterrain. Een droom is uitgekomen. Mijn man Frank heeft naast zijn vaste baan een praktijk voor natuurgeneeskunde. Onze beroepen vullen elkaar goed aan en wij werken regelmatig samen.

Waarom SoulAdvice?

Na 15 jaar werken in de zorg als onder andere verpleegkundige, heb ik van het ene op het andere moment mijn vaste baan opgezegd. Ik was zelf al langer uitgeblust en altijd moe. In 2011 heb ik de diagnose chronische vermoeidheid gekregen en is mij vertelt om hiermee te leren leven. Dit wilde en kon ik niet! Ik realiseerde mij dat ik mijn leven moest veranderen. Daarom ben ik op ontdekkingsreis gegaan naar wat mij gelukkig maakt. Na een lange zoektocht heb ik mij laten opleiden bij Happy Brain Works. Een goede beslissing want dit heeft mijn leven volledig veranderd.

Tijdens de opleiding leerde ik naar mezelf kijken, los te laten, kreeg inzicht in mijn eigen patronen en ontdekte ik hoe ik bij mezelf kan blijven. Mijn energie kwam terug en ik zag hierdoor nieuwe mogelijkheden. Ik volgde mijn hart en startte mijn eigen bedrijf SoulAdvice. Sindsdien ben ik positief veranderd en persoonlijk flink gegroeid.

Ontwikkeling

Nieuwe Sound

Een jaar na de start van mijn bedrijf kreeg ik een kleine klankschaal op mijn verjaardag van mijn gezin. Mijn tweede ontdekkingsreis ontstond: een reis in de wereld van klanken. Ik ontdekte de werking van de klankschalen, de hang en de stemvorken. En daar komen nog steeds instrumenten bij. Om mijn kennis te vergroten heb ik workshops en cursussen gevolgd. Het helende effect van deze klanken hebben mij persoonlijk laten groeien. Met al mijn opgedane ervaring heb ik een Sound Healing ontwikkeld. Een sessie waar ik trots op ben en die ik je graag laat ervaren. Leuk om je te ontmoeten in mijn praktijk! 

Lees meer over SoulAdvice

Coaching
Over Tineke Bruinink

Blog

Soul Experience

Soul Experience. Een beleving vol rust, kruiden, geur en natuurlijk klanken. Voor als je echt opzoek bent naar een moment voor jezelf.

Inspiratiemail Mei

Nu de maatregelen versoepeld zijn is het weer mogelijk om een Sound Healing af te spreken, waarbij de klankschalen en stemvorken op het lichaam worden geplaatst. [...]

De nieuwsbrief van December is uit! We sluiten het jaar af met de Magische Sound avond.

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant