FAQ items aan het laden...
Over Tineke Bruinink2023-11-08T18:32:22+00:00

Start SoulAdvice

Welkom op mijn website. Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Tineke Bruinink, getrouwd met Frank en samen hebben wij twee kinderen Lieke en Thijs. Wij wonen in Amersfoort in de wijk Kattenbroek. In 2016 ben ik mijn bedrijf op zolder gestart en nadat we in 2019 zijn verhuisd heb ik nu een eigen praktijk aan huis. Een hele fijne ruimte. Mijn man Frank heeft naast zijn vaste baan een praktijk voor natuurgeneeskunde. Onze beroepen vullen elkaar goed aan en wij werken regelmatig samen.

Waarom SoulAdvice?

Ik was zelf al langer uitgeblust en altijd moe. Ik wist niet meer wat ik leuk vond en waar ik blij van werd. Ik realiseerde mij dat ik mijn leven moest veranderen. Super spannend natuurlijk, maar de ontdekkingsreis naar wat mij gelukkig maakt was het helemaal waard! Dat het antwoord in mijzelf zat, had ik natuurlijk kunnen weten. Maar hoe ik daar bij moest komen wist ik toen nog niet. Alle kennis die ik opdeed op dat moment hebben daartoe enorm bijgedragen. Zo is de naam SoulAdvice ook ontstaan. Na 15 jaar werken in de zorg als onder andere verpleegkundige, heb ik van het ene op het andere moment mijn vaste baan opgezegd en ben ik SoulAdvice gestart.

In 2016 heb ik de opleiding tot Register Stress-Interventie Expert afgerond. Ik leerde o.a. systemisch werken (basis en verdiepend) en de SoulHealing. Deze opleiding werd de basis van mijn bedrijf. In 2017 leerde ik werken met klankschalen. Dit werd de basis voor de healing sessies. Dit breidde de jaren daarna uit met andere instrumenten. Inmiddels ben in Sound Therapeut. In 2017 heb ik mij verder geschoold in EMDR. In 2020 volgde ik een meridianen opleiding en dit breidde ik uit met TuiNa massage, Moxa behandelingen en Cupping behandelingen.

Ontwikkeling

Verdieping

Ik werk sinds begin ’23 met het FIT (Fotobiologica Intensieve Therapie) apparaat. Via de ogen wordt er een natuurlijk herstel bevordert bij mentale, emotionele en lichamelijke aandoeningen. Kijk voor meer informatie onder Lichttherapie.
Sinds April 2023 ben ik professional Trainer voor de I AM Yoga Nidra methode en sinds Oktober 23 Advanced Yoga Nidra Trainer. Een methode die van grote meerwaarde is
 binnen SoulAdvice. Ook heb ik een verdiepend traject voor therapeuten gevolgd om te kunnen werken met de Kinesiologische methodiek. Bestaande uit Touch for Health basistraject (1 en 2), het verdiepende gedeelte (3 en 4), de 8 wondermeridianen en de stressmethodiek.
Verdieping is voor mij heel belangrijk. Zo wil ik de kwaliteit goed houden in de sessies die ik geef.
I
k ben trots op wat ik inmiddels heb opgebouwd. Al mijn kennis combineer ik in een sessie en dit laat ik je graag ervaren. Leuk om je te ontmoeten in mijn healing praktijk!

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant