FAQ items aan het laden...
Sessies2024-06-11T17:45:49+00:00

Ontspanning en/of diepgang.Ik heb door de jaren heen vele verschillende manieren van werken eigen gemaakt waar ik heel dankbaar voor ben. Al deze kennis combineer ik tot een sessie die volledig op jouw vraagstelling aansluit. Elke sessie is uniek en wordt verschillend ingevuld.
Heb jij behoefte aan een specifieke methode? Dan hoor ik dit graag, want ook dat is natuurlijk mogelijk.
Je ziet hieronder een klein overzicht van de methoden die mogelijk zijn.
Ik ontmoet je graag!

Een SoundHealing is meer dan muziek. Tijdens een sessie gebruik ik klankschalen, stemvorken, klankbuizen, de handpan, de drum, de ocean drum en windgongs.
Jouw lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water. De klanken zetten het water in jouw lichaam in beweging en zorgen ervoor dat blokkades kunnen worden losgelaten en jij weer in
 balans komt en jouw zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt versterkt .

De klanken werken in op je hersengolven, waardoor je ontspant. Dit heeft er mee te maken dat het je gedachten uitschakelt. Het lijkt zo simpel je dagelijkse gedachten uitzetten, maar dit is voor de meeste mensen best lastig.

De Kinesiologische werkwijze is geschikt voor allerlei klachten. Touch for Health is de basis. Er wordt gewerkt met de spiertest waarbij we onderzoeken wat stress geeft aan je lichaam en wat je nodig hebt om je lichaam weer in balans te krijgen. Je spieren reageren met een spanningsverandering op stress en ziekte. Hierdoor raakt je energiesysteem uit balans. Je verbruikt dan meer energie als je kunt aanvullen, wat leidt tot allerlei klachten. Tijdens een behandeling worden vele technieken gebruikt om je inzicht te geven in de signalen die jouw lijf afgeeft en om jouw weer in balans te krijgen. We activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Verdiepend werk ik met de LEAP methode. Deze methode is gericht op leerproblemen, faalangst, concentratieproblemen, onderprestatie, maar ook andere aanhoudende problemen. De methode is ook geschikt bij het doorbreken van het geblokkeerde of juist overactieve vecht-vluchtsysteem. Door de switching (kortsluiting in het brein die bijv. kan ontstaan bij een stressvolle situatie) te doorbreken en te balanceren krijg je weer rust en overzicht.
Ook de verbinding tussen je linker en rechter hersenhelft wordt hersteld.

Geschikt voor jong en oud!

I AM Yoga Nidra (Yoga van de slaap) geeft je de voordelen van meditatie en ontspanning.

Gedurende onze dag bouwen we overtollig spanning op. De hoeveelheid ontspanning en slaap die we ’s nachts krijgen is helaas niet genoeg om de hoeveelheid spanning die we overdag opdoen te compenseren. In de loop van de tijd slaan we steeds meer van deze overtollige spanning op in ons lijf die uiteindelijk na dagen, weken, maanden of zelfs jaren stress gerelateerde symptomen gaat vertonen.
Yoga Nidra werkt op 2 belangrijke manieren.
1. Het laat de opgebouwde spanning los die we in het lichaam opbouwen.
2. Het geeft je de voordelen van meditatie
Het helpt je om op een andere manier om te gaan met stress veroorzakende gebeurtenissen en gedachten door te voorkomen dat je die spanning op dezelfde manier opnieuw opbouwt. Yoga Nidra helpt je niet alleen de overtallige spanning los te laten, het zorgt er ook voor dat je deze niet opnieuw opbouwt. Het geeft je de voordelen van ontspanning en meditatie.

Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen en tieners is dit echt een aanrader.

Wij mensen zijn bedoeld om dagelijks in de natuur te leven. Helaas zijn wij daar te weinig te vinden doordat we veel in ons huis zitten of op het werk/school. Dit zorgt ervoor dat we te weinig zonlicht binnenkrijgen en een chronisch tekort hebben aan het aardemagneetveld. Door de hoeveelheid stress die we dagelijks ervaren domineren de hoogste (Bèta) hersenfrequenties. Hierdoor ontstaat een gebrek aan rust, ontspanning en herstel. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angst en andere ziekten. Ik werk met de Fotobiological Intensieve Therapy. Een apparaat welke via de ogen een natuurlijk herstel bevordert bij talrijke aandoeningen op het mentale, emotionele en lichamelijke gebied. Tijdens de behandeling wordt je behandelt met lichttherapie via de ogen. Dit gaat met volspectrum wit licht dat de werking van de hersenen stimuleert. Het apparaat is voorzien van twee kleine Tesla spoelen. Deze zenden een magneetveld uit welke doordringt in de hersenen. Dit activeert de hersencellen, verbetert de circulatie en werking van bloed en lymfe en bevordert een natuurlijk herstel. Het licht en het magneetveld pulseren met een breed spectrum aan frequenties waaronder de Alpha hersenfrequenties. Dit zorgt ervoor dat de hoogste (Bèta) hersenfrequenties afnemen en de activiteiten van de linker en rechterhersenhelft worden gesynchroniseerd. Het activeert het parasympathische zenuwstelsel (het deel van het zenuwstelsel welk voor rust en herstel kan zorgen) en bevordert alle herstelprocessen, zoals goed slapen, helder nadenken en ontspanning.
Geschikt voor kinderen en volwassenen. De ervaring leert dat er direct resultaat is na 1 behandeling.

Investering: € 130,- 

Een afspraak duurt 1,5 uur.

* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgemeld wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Voordelen van de sessies 

Alles is energie. Met de kracht van woorden, geluiden, trillingen en de druk die wordt uitgeoefend op meridiaanpunten worden tijdens de behandeling falende cellen opgeladen en voorzien van nieuwe energie waardoor ze weer in een gezonde toestand worden gebracht. Dit zorgt er o.a. voor dat levensenergie (QI) weer kan doorstromen. Hiernaast staan een aantal voordelen benoemd.

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het verminderd stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen en versterkt het immuunsysteem 

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

  • Je krijgt inzicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’

  • Patronen en/of negatieve gedachten worden doorbroken

  • Het geeft nieuwe energie

  • Het heft blokkades op waardoor er uiteindelijk ontspanning in het lichaam ontstaat.

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant