FAQ items aan het laden...
Golden Light traject2024-02-02T15:00:50+00:00

Golden Light traject

Na heel veel jaren kennis en ervaring op doen heb ik het Golden Light traject voor jou samengesteld. Een traject waarin je vanuit je diepste kern mag helen en groeien. Doordat we allemaal momenten in ons leven meemaken die zorgen dat onze energie blokkeert in ons systeem, stagneert ook ons groeiproces op vele vlakken. Dit kan ervoor zorgen dat we even niet meer weten hoe we verder moeten. Heel vaak hebben we het gevoel dat we onze problemen zelf moeten oplossen. Is het nu de tijd om energetische verbindingen en het DNA op te schonen? Wil je graag angsten, (oude)pijnen, (on)bewuste patronen, karma, overtuigingen, omgevingsinvloeden, andere gebeurtenissen uit het gezinsleven of de voorouderlijn die impact hebben op ons systeem doorbreken? Is het tijd om te leren hulp te vragen? Ik vind het dankbaar en heel mooi om met jou mee te wandelen en te mogen zien hoe jij in positieve zin veranderd tijdens dit traject. 

Ben jij klaar voor verdieping, waarin jij mag helen vanuit je diepste kern? 

Het Golden Light traject is meer dan coaching. We werken op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Alle niveaus zijn met elkaar verbonden en kunnen we daardoor niet los van elkaar zien. Het is een traject op maat samengesteld van het allerbeste wat ik in mij heb, waarin jij jouw levensrugzak gaat legen, inzichten krijgt, patronen doorbroken worden, balans wordt hersteld en kunt bouwen aan je eigen toekomst.
Ik zie je graag, als jij er klaar voor bent!

Opstellingen met poppetjes

Golden Light traject

Na een kennismakingsgesprek wordt het traject aangepast aan jouw hulpvraag, want iedereen is uniek.
Onderstaande sessies maken onderdeel uit van het traject. 

Yoga Nidra (Yoga van de slaap) geeft je de voordelen van meditatie en ontspanning. 

Gedurende onze dag bouwen we overtollig spanning op. De hoeveelheid ontspanning en slaap die we ’s nachts krijgen is helaas niet genoeg om de hoeveelheid spanning die we overdag opdoen te compenseren. In de loop van de tijd slaan we steeds meer van deze overtollige spanning op in ons lijf die uiteindelijk na dagen, weken, maanden of zelfs jaren stress gerelateerde symptomen gaat vertonen. 
Yoga Nidra werkt op 2 belangrijke manieren. 
         1. Het laat de opgebouwde spanning los die we in het lichaam opbouwen. 
         2. Het geeft je de voordelen van meditatie
Het helpt je om op een andere manier om te gaan met stress veroorzakende gebeurtenissen en gedachten door te voorkomen dat je die spanning op dezelfde manier opnieuw opbouwt. Yoga Nidra helpt je niet alleen de overtallige spanning los te laten, het zorgt er ook voor dat je deze niet opnieuw opbouwt. Het geeft je de voordelen van ontspanning en meditatie.  

Je ontvangt tevens een opname voor thuis. Zodat je deze sessie vaak kunt herhalen en de voordelen kunt ervaren. 

In deze sessie gaan we je levensrugzak legen. Iedereen draagt een rugzakje vol levenservaringen met zich mee. Soms voelt deze rugzak best zwaar. Het heeft invloed op de manier waarop je in het leven staat. Dit kan bepalend zijn voor situaties waarin je (steeds weer) terecht komt. Middels een Healing doorbreken we met liefde deze energieën en patronen. Zodat jij ruimte krijgt om vernieuwde keuzes te gaan maken.

Een sessie duurt ca. 3 uur.

Tijdens een opstelling kijken we naar het systeem waar je onderdeel van bent of bij betrokken bent. Op een bijzondere wijze maak ik de systemische onderstroom en blinde vlekken zichtbaar. Dit geeft op een verbluffende wijze inzicht in de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen van het betreffende systeem.

Feitelijke gebeurtenissen, zoals een miskraam, abortus, vroeg gestorven ouders, verstoten familieleden, geheimen of ongelukken zijn van invloed op het systeem. Ernstige gebeurtenissen beïnvloeden jou, familieleden of latere generaties. Jouw onderbewustzijn heeft alle informatie opgeslagen en jij bent degene die daar toegang tot heeft. Het laat zien dat jij alleen jezelf kunt helen en vraagt de moed om op een dieper niveau naar jezelf te kijken.  

duur: ca. 3 uur

Omdat het traject wordt aangepast op jouw hulpvraag, zal de inhoud van deze coaching sessies later ingevuld worden.

duur: 3 sessie á 2 uur 

Tijdens het traject maak ik gebruik van Fotobiologica Intensive Therapy. Een apparaat welke via de ogen een natuurlijk herstel bevordert op het mentale, emotionele en lichamelijke gebied. 

Wij mensen zijn bedoeld om dagelijks in de natuur te leven. Helaas zijn wij daar te weinig te vinden doordat we veel in ons huis zitten of op het werk/school. Dit zorgt ervoor dat we te weinig zonlicht binnenkrijgen en een chronisch tekort hebben aan het aardemagneetveld. Door de hoeveelheid stress die we dagelijks ervaren domineren de hoogste (Bèta) hersenfrequenties. Hierdoor ontstaat een gebrek aan rust, ontspanning en herstel. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angst en andere ziekten. Tijdens de behandeling wordt je behandelt met lichttherapie via de ogen. Dit gaat met volspectrum wit licht dat de werking van de hersenen stimuleert. Het apparaat is voorzien van twee kleine Tesla spoelen. Deze zenden een magneetveld uit welke doordringt in de hersenen. Dit activeert de hersencellen, verbetert de circulatie en werking van bloed en lymfe en bevordert een natuurlijk herstel. Het licht en het magneetveld pulseren met een breed spectrum aan frequenties waaronder de Alpha hersenfrequenties. Dit zorgt ervoor dat de hoogste (Bèta) hersenfrequenties afnemen en de activiteiten van de linker en rechterhersenhelft worden gesynchroniseerd. Het  activeert het parasympathische zenuwstelsel (het deel van het zenuwstelsel welk voor rust en herstel kan zorgen) en bevordert alle herstelprocessen, zoals goed slapen, helder nadenken en ontspanning. 

Resultaat

Mogelijke resultaten kunnen zijn:

  • Je krijgt zicht in ‘Wie je bent’ of ‘Wat je wilt’.

  • Je merkt dat patronen of gedachten waar je last van had verdwijnen.


  • Er vindt snel een wezenlijke verandering plaats.

  • Je hebt inzicht verkregen in jouw levensvragen

  • Het systeem waar jij inzit is weer in balans

  • Je hebt patronen doorbroken en kunt bouwen aan je eigen toekomst.

  • Je hebt hernieuwde energie.

Think happy, Be happy

Investering Golden Light traject:
op aanvraag

Zeer geschikt voor particulieren en bedrijven!

De ervaring van de afgelopen 8 jaar leert dat 90% van de klanten gemiddeld na 3 maanden de doelen bereikt heeft die we vooraf bij het kennismakingsgesprek hebben vastgesteld.

 * Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Wil je graag verdiepend aan de slag, maar is een heel traject niet voor jou geschikt?
Een losse behandeling is ook mogelijk.
Ik wil je vragen contact met mij op te nemen via het contactformulier onder aan de afspraken pagina voor het maken van een afspraak.

* Als een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, wordt het hele bedrag van de dienst in rekening gebracht.

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Wat zijn klankschalen?

Mijn ervaring Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer een klankenbad onderging. Ik werd overspoeld door de mooie klanken van verschillende klankschalen. Dit voelde [...]

Ga naar de bovenkant