Loading...
Sound Healing2019-10-16T14:22:05+00:00

Ontbreekt het je aan energie om consequent goed voor jezelf te zorgen? Ervaar jij je vermoeid, gejaagd en uitgeblust? Heb je echt een moment voor jezelf nodig, waarin jij kunt ontspannen en tijd hebt om even uit te rusten? Er is een oplossing voor jouw klachten! Een Sound Healing helpt jou namelijk aan nieuwe energie.

Wat is Sound Healing

Sound Healing is meer dan muziek. Tijdens een sessie gebruik ik klankschalen, stemvorken en nog vele andere instrumenten. De verschillende klanken brengen balans en versterken het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

De klanken werken in op je hersengolven, waardoor je ontspant. Dit heeft er mee te maken dat het je gedachten uitschakelt. Het lijkt zo simpel je dagelijkse gedachten uitzetten, maar dit is voor de meeste mensen best lastig.

Voordelen Sound Healing

Het geluid en de trillingen tijdens een Sound Healing hebben het vermogen om de energie van falende cellen op te laden, waardoor ze weer in een gezonde toestand worden gebracht. Hiernaast staan een aantal voordelen van een Sound Healing.

  • Het kalmeert en herstelt de geest

  • Het verminderd stress, angst en depressie

  • Het verlicht pijnen

  • Het versterkt het immuunsysteem

  • Het bevordert sereniteit en ontspanning

  • Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus

Trillingsfrequentie

Klankschalen en stemvorken zitten op een bepaalde trillingsfrequentie. Je geest wordt als het ware gemasseerd. Het helpt je dieper liggende blokkades ‘open te breken’. Deze helende frequenties zorgt o.a. voor:

  • genezing
  • ontspanning
  • persoonlijk inzicht

Wij hebben allemaal tijd nodig voor onszelf om nieuwe energie op te doen. We zijn geneigd om voor anderen klaar te staan zoals je partner, kinderen, ouders en hebben allerlei verplichtingen. Hierdoor houd je weinig tijd en energie over om zelf op adem te komen.

Nu is het tijd voor jou! Jij mag ontspannen en tijd voor jezelf nemen. Even je zorgen, gedachten en drukte van alle dag loslaten tijdens een Sound Healing. Gun jezelf deze tijd en ontspanning.

Investering: € 95,- incl. btw.
De sessie duurt 1,5 uur. 

Lees meer over SoulAdvice

Blog

Nieuwsbrief

Lieve mensen, In deze SoulAdvice mail gaat het over het volgende: - Samen met Marie-Jose Wissink bied ik jullie iets heel erg moois aan. Let op: het is [...]